SZOLÁRIUM

AFROline

AFRO SZOLÁRIUM

A legújabb Ergoline szolárium gépekkel várjuk vendégeinket Csepelen.

1. Ergoline Excellence 900-as 51 csöves mélybarnító fekvő szolárium gép, mely minden kényelmi funkcióval, Klímával, frissítő aroma és permet funkciókkal, valamint magyar nyelvű hangos menüvel, voice guide-al van felszerelve. A mélybarnítás előnye, a hosszan tartó természetes barna bőrszín a bőr leégésének veszélye nélkül.

2. Ergoline Avandgard 600-as széria, 47 csöves turbó szolárium, mely klímával magyarul beszélő menükkel, és ergonomikusan kialakított fekvőfelülettel a lehető legkényelmesebb, és a legnagyobb barnulási felület elérése érdekében van felszerelve. UV áteresztő szolárium fóliás gép. A turbó szolárium előnye a gyors barnulási eredmény, és a rövid barnulási idő. Hátránya a gyorsabban fakuló szín, és a bőr leégésének veszélye amennyiben nem az általunk ajánlott időre veszik igénybe gépünket.

3. Álló szolárium 60 db turbó csővel 2 méter magas gép. Az álló szolárium előnye, hogy a strandon a fürdő ruha által eltakart, vagy a fekvő gépeknél esetlegesen le nem barnult területek, is könnyedén barníthatók. Az álló gépünk is turbó csövekkel van felszerelve, ezért a kollégáink által javasolt barnulási időt ajánlott betartani.Szolárium gépeink számítógép vezérlésűek, vonalkódos, feltölthető plastic kártyás bérletrendszerrel működnek. Percenként állítható a barnulási idővel, folyamatos csőcserével, jó parkolási lehetőséggel, tiszta, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket.

Áraink:


1 perc: 100.- Ft

Bérletek:


STNDARD (56 perc): 5.000.- Ft
SILVER (118 perc): 10.000.- Ft
GOLD (250 perc): 20.000.- Ft

Bejelentkezni a +36 1 420 42 77 -es vezetékes, vagy a +36 20 567 42 20 -as mobil számon lehet.

AFROline póthaj shop 
NYITVARTÁS: H-Szo: 9-20 óráig!
Segíthetünk?