SAMPON HAJFONÁSHOZ

AFROline sampon fonott hajhoz

SAMPON HAJFONÁSHOZ

Az AFROline sampon speciálisan fonott hajhoz alkalmas megfelelően híg permezhető hajsampon. Könnyen kiöblíthető, mélytisztító hatású, PH semleges ezért minden hajtípushoz alkalmas. Az első olyan sampon amely kimondottan fonott hajhoz lett kifejlesztve, benne van a hajfonásban szerzett 20 éves tapasztalatunk!

Használata: A fonott haj mosásakor nem a megszokott módon kell a hajmosást elvégezni, semmikép se dörzsölje a fonatokat! Van egy sokkal jobb módszer. Miután a finoman hígított samponját lefelé oszlatta el a fonatokon, dörzsölés helyett nyomja össze a fonatokat. A fejbőrhöz nyomkodva a fonatokat, eltávolítja szennyeződéséket, mert ez az a hely, ahol a nehezen hozzáférhető szennyeződések és maradványok szeretnek elrejtőzni.

Dörzsölés nélkül öblítse le! Az öblítésnél is a legfontosabb tényező, hogy elkerüljük a dörzsölést, azt javasoljuk, hogy fejjel lefelé, előre, vagy hátra hajolva öblítse ki, így egyszerűen távolítható el az összes szennyeződés, ahelyett, hogy a haj tövében maradna.

Az öblítést követően csak hagyja levegőn megszáradni a fonatokat, vagy lazán tekerje be egy nagy mikroszálas törölközőbe, hogy felszívja a felesleges nedvességet. A fonott haj mosása kéthetente javasolt. Ez segít tisztán tartani haját anélkül, hogy túl sok hajápolási terméknek lenne kitéve. Ha zsíros fejbőrrel rendelkezik, vagy bármilyen termék felhalmozódik a fonatokban vagy a fejbőrön, előfordulhat, hogy gyakrabban kell mosni a fonott frizurát.

Mosás után javasoljuk a POMADE hajwax használatát, a fonott friura szálkásodásának elkerülése és a saját hajunk ápolása érdekében.

 

Minden hajtípushoz alkalmas sampon.

Gyengéden eltávolítja a fonatok közül a hajwaxokat, a hajkozmetikumokat, és minden szennyeződést. Behatol a fonatok közé, a póthaj rögzítésének helyére is. Könnyen kiöblíthető sampon speciáéisan a fonott hajhoz lett kifejlesztve, de használható hajhosszabbítás esetén is. Nem tartalmaz gyümölcssavat, ezért a hajrögzítő keratint, és ragasztót sem oldja. Raszta haj esetén csak abban az esetben ajánljuk, ha ki szeretnénk bontani néhány nap vagy hét után a raszta tincseket. A raszta frizura lényege a haj öntisztulásától összeálló fürtök, melyeket ha megmosunk eltávolítjuk a természetes faggyút a hajról, melyet a fejbőr mirigyei termelnek. Az AFROline sampon eltávolítja a raszta frizurához szükséges többlet faggyút is a hajból.

A fonott hajra permetezve első alkalommal nem képez sok habot, csak a megfelelő mértékben habzik. Gyengéden távolítja el a tincsekben, és a fejbőrön felhalmozódott szennyeződéseket, és hajápolók maradványait. Ezért könnyen kiöblíthető. Nem javasoljuk egy hajmosáson belül másodszori permetezést, mert ilyenkor már intenzívebb habosodás tapasztalható, mely nehezebben távolítható el, valamint a sok hajmosás a fonatok élettartamát is csökkenti.

Áraink:


SAMPON HAJFONÁSHOZ: 1.580.- Ft
260 ml

A Sampon fonott hajhoz árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.

Sampon hajfonáshoz AFROline
SAMPON HAJFONÁSHOZ
MEGRENDELEM

30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
POMADE
KERATIN OLDÓ
SAMPON HAJFONÁSHOZ
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?