POMADE HAJWAX

AFROline hajápoló hajwax

POMADE HAJWAX

Az AFROline Pomade hajwax, natúr hajhoz, hajfonáshoz, afrofonáshoz, hollandfonáshoz, és raszta készítéshez alkalmas, hajápoló hajwax. A sheavaj, az argánolaj, a barackmag olaj, és a méhviasz jótékony hatásaival felvértezett organikus hajwax. Egészséges fényt, rugalmasságot kölcsönöz a hajnak. Tartósan megőrzi kedvező tulajdonságait, miközben organikus összetevőinek köszönhetően táplálja a hajat, és a fejbőrt. Közepes keménységű, de nagyon jó tartású pomádé. Fényes és tincses megjelnést ad a hajnak. Könnyedén kordában tarthatók vele a rakoncátlan babahajak, a göndör fürtök, afro típusú gyűrűs göndör hajak, normál, illetve fonott frizura esetén is.

A sheavaj: A-, E- és F-vitaminban gazdag, hidratáló, bőrgyulladás, korpásodás kezelésére jótékony hatású, megóvja a hajszálakat és a fejbőrt az időjárás viszontagságaitól, a száraz hajszálakon védőréteget képez, be is épül a töredezett hajszálakba, ezáltal puhítja, rugalmasabbá teszi azt.

Az argánolaj: A- és E-vitamint, rengeteg antioxidánst, linolénsavat, és ásványi anyagot tartalmaz, amely segít helyreállítani a töredezett, roncsolt hajvégeket, hatékony hajkondicionáló, fényt, vitalitást ad a hajnak, segíti a hajhullás megszüntetését és serkenti az új hajszálak növekedését.

A barackamgolaj: selymes, A- és E-vitaminban gazdag, kevésbé zsíros, ugyanakkor vitalitást kölcsönöz, regenerálja, tonizálja a hajat.

A méhviasz: a sejteket regenerálja, gyulladásgátló hatása nyugtatja, erősíti a fejbőr ellenállását az UV sugarakkal szemben, lágyítja a hajat, és a fejbőrt és védi a kiszáradástól.

 

Natúr hajhoz, mindennapos használathoz, hajformázáshoz, hajápoláshoz, és a fonott tincsek karbantartásához: egy diónyi nagyságú hajwaxot a tenyérben szétoszlatva a törölközőszáraz hajra, alkalmazzuk.

Az AFROline Pomade kiválóna alkalmas göndör hajhoz, gyűrűs afrohajhoz. A fürtöket egyben tartja, nem szálasodik a frizura. Puhítja, ápolja, a vastagszálú göndör fürtöket, egészséges fényt ad a hajnak.

Hajfonáshoz, raszta hajhoz, a tenyérben és az ujjvégeken szétoszlatva, a fonás során a hajszálak selymes, ugyanakkor megfelelően tapadós bevonatot kapnak, nem szálkásodnak. Az AFROline POMADE hajwax megkönnyíti a fonott frizura elkészítését, és esztétikusabbá teszi a fonatokat, ápolja a hajat, hajvégeket és a fejbőrt.

Áraink:


POMADE hajápoló wax: 3.860.- Ft
160 ml

A Pomade hajwax árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.

POMADE hajwax hajfonáshoz AFROline
POMADE hajwax
MEGRENDELEM

30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

AFROline póthaj shop

POMADE
SAMPON FONOTT HAJHOZ
KERATIN OLDÓ
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?