KERATIN LAP

AFROline

KERATIN LAP

A keratinlapokat hőillesztéshez, ultrahangos hajhosszabbításhoz, valamint mikrogyűrűzéshez, a póthaj végeinek rögzítéséhez ajánljuk. - A ragasztó lapok és egy hőillesztő gép, vagy ulrahangos gép segítségével a saját haj tövéhez rögzíthetjük a hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz használatos eredeti európai, indiai, vagy ázsiai, vagy FUTURA hajat tincsenként. A tincses hajhosszabbítás során, a hajat dúsítjuk is.

Keratin lap hőillesztéshez FEKETE AFROline
FEKETE
Keratin lap hőillesztéshez BARNA AFROline
Keratin lap hőillesztéshez FEHÉR AFROline
FEHÉR
Keratin lap hőillesztéshez SÁRGA AFROline
SÁRGA

A tincsekre szedett póthaj végeit ezekkel a kis lapocskákkal könnyedén kialakíthatjuk az ultrahangos, a hőillesztő géphez használatos hajtincseket, vagy az így előkészített tincseket mikro gyűrűvel rögzíthetjük. Az AFROline keratin lap köröm alakú, így a póthaj felrakása során, vagy újra tincsezés estén a köröm alakú hőillesztő gépen kialakított kanál részbe pontosan illeszkedve megkönnyíti a tincsezés hosszadalmas, és aprólékos munkáját.

 

HŐILLESZTÉSHEZ

A fehér, és a sárga színű keratin lapok átlátszóak, így bármely hajszínhez alkalmazhatók. Erős tartást biztosítanak. Ridegebb, merevebb állagúak a felhelyezés, és a kihülés után megkeményednek. A barna és fekete színű keratin lapok lágyabb rugalmasabb illesztést biztosítanak, éppen ezért eltávolításuk is könnyebb.AZT TUDTAD, hogy a fehér keratinok hidegben rideggé, porózusabbá, törékennyebbé válnak, míg a színesek a lágyságuk miatt nem porladnak?

AZT TUDTAD, hogy melegben a színesek olvadékonyabbak, míg a fehér, és átlátszó keratinok kevésbé lágyulnak a levegő melegedésével?

Ezért a fehér, és sárga átlátszó keratinok inkább nyáron, alkotnak jó választást hőillesztéses hajhosszabbításnál, míg a színeseket inkább télen hideg környezetben javasolt használni! Fontos szempot még a vendég szokásainak, és életformályának megfelelő keratin választás. Azok számára akik sokat járnak szaunába, vagy egyenlítői nyaralást terveznek, a fehér és sárga átlátszó keratinok alkotják a jó választást, míg a sarkkörre utazók, és hideg környezetben élők körében inkább a színes esetleg a sárga átlátszó keratinok javasoltak.

MIKROGYŰRŰZÉSHEZ

Átlátszó (fehér), sárga átlátszó, fekete, és barna színekben vásárolható meg. Egy csomag tartalma 10 gramm, 50 db keratin lap.Áraink:


Keratin lap 1csg (50db): 500.- Ft

A keratin lap árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
KRISTÁLY KERATIN
KERATIN GRANULÁTUM
RAGASZTÓ RÚD
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?