OLVASZTÓTÉGELY

AFROline

Tincsezéshez - Újratincsezéshez

Az olvasztótégely a hőillesztéses, ultrahangos, vagy gyűrűzéses hajhosszabbítás során felhasznált hajtincsek kialakításához, vagy a leszedés utáni újra tincsezéséhez használatos termék. A keratin granulátum, keratin gyöngy, de a keratin lap, illetve a ragasztó rúd felolvasztására is alkalmas, mely olvadt kötőanyagba a már tincsekre szedett haj tövét belemártva könnyedén kialakíthatjuk a kívánt mennyiségű és minőségű ragasztós véget a hajtincseken. Mikrogyűrűzéshez két ujjunkkal hengeresre sodorhatjuk, a kötőanyagot, ilyenkor mindenképpen ajánlott az újvédő gumigyűrű használata.

Az AFROline olvasztó tégely hőfokszabályzós, ezzel beállítható, hogy a gép milyen állagúra készítse a bele rakott kötőanyagot. Alacsonyabb hőfokon keményebb, sűrűbb, magasabb hőfokon folyékonyabb állapotba hozható a felhasználandó keratin. A forró kötőanyag, és a gép belsejének megérintése tilos. Vigyázzunk, mert a póthaj végére került kötőanyag forró.

 

Olvasztótégely AFROline
Olvasztótégely

A hőillesztéses hajhosszabbításhoz akár az AFROline hőillesztőgép segítségével köröm alakú, az AFROline hőillesztő fogó segítségével lapos végeket alakíthatunk ki.

Áraink:


Olvasztótégely: 11.000.- Ft

Az olvasztótégely ára: bruttó ár,
a 27%-os Áfá-t tartalmazza.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
KERATIN LAP
KERATIN GRANULÁTUM
RAGASZTÓ RÚD
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?