RAGASZTÓRÚD

AFROline

RAGASZTÓRÚD

A ragasztórudak keratin alapú wax rudak, melyeket hajragasztáshoz, a hőillesztéses hajhosszbbításhoz, valamint mikrogyűrűzéshez a póthaj végeinek rögzítéséhez ajánlunk. Az AFROline ragasztórudak nem azonosak a barkács boltokban megvásárolható ragasztórudakkal, mert összetételük, olvadáspontjuk, szilárdságuk, és oldhatóságuk is a haj rögzítéséhez lett kifejlesztve, és különbözik a porcelán, vagy üveg, fa ragasztásához alkalmas ragasztórúdétól.

- A ragasztórudak és egy ragasztópisztoly segítségével a saját haj tövéhez rögzíthetjük a hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz használatos eredeti európai, indiai, vagy ázsiai hajat tincsenként.
- Felolvasztva a tincsekre szedett póthaj végeit belemártva kialakíthatjuk az ultrahangos gépekhez használatos hajtincseket, vagy az így előkészített tincseket mikro gyűrűvel rögzíthetjük.

Ragasztó rúd FEKETE AFROline
Ragasztó rúd FEKETE
Ragasztó rúd BARNA AFROline
Ragasztó rúd BARNA
Ragasztó rúd CSOKIBARNA AFROline
Ragasztó rúd SÁRGA

A hőillesztéssel, ragasztással készített hosszabbított, dúsított frizuráknál, nem csak a póthajnak, hanem a felhasznált rögzítő anyagoknak (ragasztórúdnak, keratinlapnak, granulátumnak, gyöngynek) is, speciális karbantartásra, ápolásra van szükségük. Erről a termékhez mellékelt vásárlói tájékoztatóban, valamint itt az oldalunkon, a Vásárlói tájékoztató menüpontban adunk tájékoztatást. A ragasztórúd felhasználását, a póthaj tincsezését, rögzítését, és eltávolítását bízzuk inkább szakemberre.
Fekete, barna, és (szőke hajakhoz) átlátszó színekben vásárolható meg.

Áraink:


Ragasztó rúd: 110.- Ft

A ragasztó rúd árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

AMIRE MÉG SZÜKSÉGED LEHET:

KERATIN LAP
HŐILLESZTŐ GÉP
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?