KERATIN GYÖNGY

AFROline

Átlátszó hajrögzítés

A keratin gyöngyök a hajhosszabbítás hőillesztéses, ultrahangos, vagy mikrogyűrűzéses technológiához használatos póthaj tincsek rögzítéséhez, újra tincsezéséhez alkalmas kötőanyag. Átlátszó, ezért minden hajszín és hajtípus, Európai haj, indiai haj, ázsiai haj, valamint a FUTURA haj hőillesztéses, vagy mikrogyűrűs hajhosszabbításhoz kíváló választás.

Sárga átlátszó színben gyöngy formában kapható. Az olvasztó tégelyben, vagy a hőillesztő gépben felolvasztva igen erős kötést biztosító rögzítést készíthetünk a haj tövében. Felolvasztva a keratin gyöngyöket bármilyen alakzatra alakítható, akár köröm, akár lapos, vagy hengeres formára is.

 

Keratin gyöngy AFROline
KERATIN GYÖNGY
Sárga átlátszó

A hőillesztéssel, ragasztással készített hosszabbított, dúsított frizuráknál, nem csak a póthajnak, hanem a felhasznált rögzítő anyagoknak (ragasztórúdnak, keratin lapnak, granulátumnak, gyöngynek) is, speciális karbantartásra, ápolásra van szükségük. Erről a termékhez mellékelt vásárlói tájékoztatóban, valamint itt az oldalunkon, a Vásárlói tájékoztató menüpontban adunk tájékoztatást. A keratin gyöngy felhasználását, a póthaj tincsezését, rögzítését, és eltávolítását bízzuk inkább szakemberre.

Egy csomag tartalma 10gr keratin gyöngy.

Áraink:


Keratin gyöngy 1csg: 920.- Ft

A keratin gyöngy árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?