KERATIN OLDÓ GÉL

AFROline keratin oldószer

KERATIN OLDÓSZER OLDÓ GÉL

AFROline alkohol alapú keratin oldószer a hőillesztéssel, és Tape hajragasztásos technikával rögzített póthaj, gyors és kíméletes, a haj károsítása nélküli eltávolítására szolgáló oldó gél. A hajhosszabbító - törő fogóval nyomjuk össze a rögzítést, lazítsuk fel a keratin hajragasztót. Az oldószert vigyük fel a keratin ragasztóra és ellenőrizzük, hogy a teljes rögzítési felületet éri az oldó gél, óvatosan dörzsöljük bele a rögzítésbe. Hagyjuk állni néhány másodpercig, amíg fel nem oldódik. Ezután az póthajnak könnyedén le kell csúsznia a vendég hajáról. Fésülje ki a maradék keratin ragasztót a hajból. A ragasztó eltávolítása után mossa meg a hajat. Használat után a kupakot vissza kell tenni az üvegre. Hőillesztéses, és Tape hajhosszabbításhoz ajánljuk.

Az AFROline keratin oldó gél zselés állagának köszönhetően könnyen adagolható, a haj kiszáradása ellen is véd, nem folyik ezért kevesebb oldószer felhasználására van szükség.

 

Az AFROline keratin oldószert, használhatjuk hőillesztétes hajhosszabbításhoz. Minden típusú hajragasztó: kristálykeratin, keratin gyöngy, keratin lap, ragasztó rúd kötését oldja.
Tape ragasztócsíkos haj esetén a két panel közé adagolva a leoldó gél csak a hajragasztó feloldását végzi, a szilikonos panelekben nem tesz kárt. Leoldás után a Tape hajak paneljeit megtisztítva, új ragasztócsík felhasználásával, újra felhelyezhetők.

Áraink:


Keratin oldószer / Oldó gél: 1.860.- Ft
100 ml

A keratin oldószer árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.

Keratin oldószer Oldó gél AFROline
AFROline keratin oldószer / Oldó gél
MEGRENDELEM

30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

AFROline póthaj shop

HŐILLESZTŐ GÉP
HŐILLESZTŐ FOGÓ
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?