HŐILLESZTŐ GÉP

AFROline

HŐILLESZTŐ GÉP

A hőillesztő gép, hajhosszabbítás, hajdúsítás elkészítéséhez alkalmas professzionális termék. A keratinos hajhosszabbítás, hajdúsítás elengedhetetlen kelléke. Az AFROline hőillesztő gép a leszedett póthaj újra tincsezéséhez, valamint a mikrogyűrűzéshez használatos hajtincsek kialakításához is használható készülék.

Minden típusú póthaj, és mindegyik típusú ragasztós, keratinos, (köröm alakú, hengeres, és a lapos végű) tincsezett haj rögzítésére alkalmas hajhosszabbító eszköz. A hőillesztő gép könnyű, és ergonomikus, kényelmes markolatú, így a több órás műveletek felhasználása során sem fárad el a kéz.

 

Két típus kapható, 1.) köröm alakú véggel, és 2.) teljesen lapos (egyenes) véggel. Mindkét gép hőfok szabályzóval ellátott. 80 és 180 Celsius fok között állítható. Az alacsonyabb hőfok, a haj tincsezésekor, a keratin lapok felrakásakor a nyers hajra, a magasabb hőfok a póthaj felhelyezésekor használatos.
Kristály keratin, keratin gyöngy, keratin granulátum használatát az újratincsezéshez, a keratin lapot, a póthaj felhejezéséhez ajánljuk.

Gyors felmelegedési, és lehűlési idő teszi professzionálissá a terméket. Az AFROline hőillesztő gép termosztáttal van felszerelve, mely a beállított hőfok elérése után kikapcsolja, majd a hőmérséklet csökkenésével újra melegíti, (tehát állandó hőfokon tartja) a teflon bevonatú végeket. A hőillesztéses hajhosszabbítást bízzuk inkább szakemberre. Csak fekete színben kapható mindkét típusú hőillesztő gép.

Áraink:


Hőillesztő gép köröm alakú: 9.000.- Ft
Hőillesztő gép lapos végű: 9.000.- Ft

A hőillesztő gép árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
KERATIN LAP
SZEPARÁTOROK
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?