EURÓPAI HAJ
TRESSZELT PÓTHAJ

AFROline

Az AFROline Európai haj tresszelt, kézzel feldolgozott, és felfűzött 100% eredeti emberi szálirányos európai haj. Az európai hajat tisztítjuk, hosszra húzzuk, ezután tincsenként felfűzzük speciális cérnára, majd az így elkészült sorokat átvarrjuk, megerősítjük. Az előre felfűzött tresszelt európai póthajat átlagosan 25 cm hosszú sorokba készítjük el. Egyedi méretben is tresszelünk hajakat, a Vendég fejméretéhez igazítva. 100 gramm hajból átlagosan 4 db 25 cm-es sor alakítható ki, ez változhat a haj hosszától függően.
A kézi tresszelés lényegesen erősebb, a gépi tresszelésnél, a megfelelő karbantartás mellett akár évekig is hordható. A tresszelt haj: hajfelvarráshoz, csatos hajhosszabbításhoz alkalmas soros póthaj.

A tresszelésre tilos hajfestéket kenni, tilos megvágni, és az erős vegyszerek használatát is kerülni kell. A sós tengervíz, és a klóros medencevíz is gyengítheti a felhasznált speciális cérna szerkezetét, és a póthaj hullásához vezethet a nem szakszerű ápolása kezelése. Az előre elkészített garnitúrákat mindig, a haj színével megegyező cérnával készítjük, de megrendelés esetén más, a haj eredeti színétől eltérő, a póthaj későbbi festett színével megegyező cérna felhasználását ajánljuk. A kézi tresszelés, felfűzés, átvarrása, megerősítésére nincsen szükség, ezt mi elvégezzük.

A kézzel tresszelt hajakat igény szerint tresszcsatokkal is ellátjuk, csatos hajhosszabbításhoz.
Az AFROline Európai haj eredeti festetlen emberi haj. Legnagyobb előnye, hogy a megfelelő karbantartás mellett többször, akár évekig is használható, és a legesztétikusabb hajpótlások készítésére alkalmas. Minősége megegyezik saját hajunk minőségével, ezért e hajjal lehet a legtökéletesebb, mások számára észrevehetetlen hajdúsítást, illetve hosszabbítást készíteni. Selymes tapintású. A természetes színek összes árnyalatában kapható póthaj. A megfelelő szakértelemmel festhető hajtípus. Az európai haj tresszelt mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. A póthaj felhasználása szakértelmet igényel. Minden termékünkre garanciát vállalunk.

Áraink:


Európai haj 30 cm (1 dkg)+ tresszelés: Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 40 cm (1 dkg)+ tresszelés: Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 50 cm (1 dkg)+ tresszelés: Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 60 cm (1 dkg)+ tresszelés: Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 70 cm (1 dkg)+ tresszelés: Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 80 cm (1 dkg)+ tresszelés: Az Euró árfolyam függvényében

TRESSZELÉS:


Saját hajunkból, 1cm: 120.- Ft
Hozott hajból, 1cm: 120.- Ft

Az európai tresszelt haj árak nettó árak,
a 27%-os Áfát nem tartalmazzák.


30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

AFROline európai tresszelt haj méretek.

A PÓTHAJ

Póthaj típusok, melyiket válasszam?
Minden, amit a póthajról tudni érdemes!

AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig