FŰZŐHUROK, FŰZŐTŰ

AFROline

Fűzőtű-Fűzőhurok

A Fűzőtű, és a fűzőhurok a hajhosszabbítás, hajdúsítás kiegészítő eszköze, mely leginkább a mikrogyűrűs hajhosszabbítás során nyújt hatalmas segítséget. A hurkoláshoz, hurkolt haj készítéshez, az 5mm nagyságú fűzőtű alkalmas.

Fűzőtű

Az AFROline kampós végű fűzőtű egy kampóban végződő horgoló tű formájú termék, melynek végét egy kis lapocska lezárja, hogy a mikrogyűrűn, vagy a szeparátoron át csak akkora tincset húzzunk át a vendég hajából amekkorára szükség van, anélkül, hogy 1 szál is visszagörbüljön, vagy beakadjon. A behúzó tű, fejének nagysága 2mm.

Fűzőtű hurkolt hajhoz

Az AFROline fűzőtű hurkoláshoz, a hurkolt brazil göndör haj készítése során, csak akkora tincset húzzunk át a brazil göndör hajából, vagy a póthajból, amekkorára szükség van, anélkül, hogy 1 szál is visszagörbüljön, vagy beakadjon. A behúzó tű, fejének nagysága 5mm.

 

Fűzőhurok

A fűzöhurok egy vékony, és hajlékony fém szál. Egyszerre 8-10 mikrogyűrű felfűzhető rá, ezért hatékony és gyors eszköze a mikrogyűrűs hajhosszabbításnak. A végén található hurok segítségével könnyen befűzhető a leválasztott hajtincs az apró mikrogyűrűbe.

FŰZŐTŰ AFROline
FŰZŐTŰ
FŰZŐHUROK AFROline
FŰZŐHUROK
FŰZŐHUROK HURKOLÁSHOZ AFROline
FŰZŐHUROK HURKOLÁSHOZ

A szeparátorok segítségével kialakított, leválasztott tincsek elkészítéséhez is használatos eszköz a fűzőtű.

A mikrogyűrűs, és hőillesztéses hajhosszabítást, hajdúsítást bízzuk szakemberre.

Áraink:


Fűzőtű: 1.200.- Ft
Fűzőhurok: 1.200.- Ft
Fűzőtű hurkolt hajhoz: 910.- FtA fűzőtű árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén, nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
MIKROGYŰRŰK
TINCSEZETT HAJAK
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?