KRISTÁLY KERATIN

AFROline

KRISTÁLY KERATIN

A kristály keratin a hajhosszabbítás hőillesztéses, ultrahangos, vagy mikrogyűrűzéses technológiához használatos, erős tartást biztosító hajragasztó. A póthaj tincsek rögzítéséhez, újra tincsezéséhez alkalmas kötőanyag. Átlátszó, ezért minden színű, és típusú hajhoz alkalmas.

TINCSEZÉSHEZ

Olvasztó tégelyben, felolvasztva igen erős kötést biztosító rögzítést készíthetünk. A kristály keratin bármilyen alakzatra alakítható, akár köröm, akár lapos vagy hengeres formára is. Gyorsan kötő, erős keratin tartalmú ragasztó hajhosszabbításhoz.

A kristály keratin 10 grammos kiszerelésben, fehér átlátszó színben, kristály formában kapható.

 

MIKROGYŰRŰZÉSHEZ

A kristály keratint leginkább mikrogyűrűzéshez ajánljuk. A kötőanyag sokáig, 3-4 hónapig, igen erős kötést biztosít a póthaj számára. A mikrogyűrűs hajhosszabbítás esetén a kristály keratint a tincsek kialakítására, illetve a póthaj egybentartására használjuk. A haj rögzítése a mikrogyűrű segítségével történik.

HŐILLESZTÉSHEZ

A hőillesztéshez speciális esetekben ajánljuk a kristály keratin használatát. Ilyen például a zsírosabb hajtípus, estleg ha a vendég sok időt tölt nagy melegben (szauna, forró égövi nyaralás....). A nagyon erős ragasztó hatás miatt az eltávolítása nehezebb, több időt ígénylő művelet. Hőillesztéses hajhosszabbítás esetén a rugalmasabb könnyebben oldható keratinokat ajánljuk, azok közül is a színeseket vagy sárga színűeket pl: keratin lapok, keratin gyöngy, granulátum, esetleg ragasztó rudakat.


A hőillesztéssel, ragasztással, mikrogyűrűzéssel készített hosszabbított, dúsított frizuráknál, nem csak a póthajnak, hanem a felhasznált rögzítő anyagoknak (kristály keratinnak) is, speciális karbantartásra, ápolásra van szükségük. Erről a termékhez mellékelt vásárlói tájékoztatóban, valamint itt az oldalunkon, a Vásárlói tájékoztató menüpontban adunk tájékoztatást. A kristály keratin felhasználását, a póthaj tincsezését, rögzítését, és eltávolítását bízzuk inkább szakemberre.

Áraink:


Kristály keratin 1csg (10gramm): 1.110.- Ft

A kristály keratin árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
KERATIN LAP
KERATIN GRANULÁTUM
RAGASZTÓ RÚD
AFROline póthaj shop  
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?