AFROline

parkettafonás, hollandfonás

AFROline póthaj shop
PARKETTAFONÁS
afroline

A parkettafonás a haj fejre fonásával különböző mintákban elkészített frizura. Üzletünkben afrikai hölgyek készítik a hollandfonást, akik gyerekkoruk óta szinte állandóan fonott hajat viselnek, és készítenek, ezáltal a legnagyobb szakmai rutinnal rendelkeznek. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk.

Nagyon népszerű hajviselet. Sok sportoló, táncos, és zenész fonatja parkettába a haját, mert kényelmes, praktikus, és a különböző mintákkal, melyeknek csak a képzelet szabhat határt, egyedivé tehető úgy, hogy a munkájuk során nem zavarja a szemükbe lógó hajfürtök, ugyanakkor stílusokat, divatot teremtenek. Praktikus mert nem igényel különleges ápolást, és kezelést.

A parkettafonás elkészülési ideje: 15-40 perc haj hosszúságától, és a minta bonyolultságától függően. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk. A hollandfonás, parkettafonás elkészíthető saját hajból, melynek feltétele a minimum 15-20 cm hosszúságú haj, az esztétikusság érdekében. Ennek tartóssága kb: 2 hét. Ilyenkor az elkészített tincsek végeit gumis cérnával, vagy szilikon gumival rögzítjük.

Minden munkánkra garanciát vállalunk.

A parkettafonás elkészülési ideje: 15-40 perc haj hosszúságától, és a minta bonyolultságától függően. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk.

A hollandfonás, parkettafonás elkészíthető saját hajból, melynek feltétele a minimum 15-20 cm hosszúságú haj, az esztétikusság érdekében. Ennek tartóssága kb: 2hét. Ilyenkor az elkészített tincsek végeit gumis cérnával, vagy szilikon gumival rögzítjük.

A póthajas parkettafonás elkészítéséhez az AFROline

KANEKALON   Jumbo Braid    RAINBOW

hajakat használjuk fel.

A Kanekalon, Jumbo Braid, vagy RAINBOW műhajak felhasználásával készített hajfonás során nem csak dúsabb, de hosszabb, és színesebb frizura készíthető el, mint a saját hajból készült parkettafonásból. Műhajjal 22 színben, a saját hajjal megegyező, vagy divatszínekből, esetleg melírozva tudjuk elkészíteni a póthajas parkettafonást.


Ezen típusú hajak végeit KANEKALON esetén forró vízbe mártva, Jumbo Braid, és RAINBOW haj esetén összeolvasztásos módszerrel dolgozzuk el.

A póthajjal készült parkettafonás, hollandfonás előnyei: hogy tartósabbá, illetve színesebbé, egyedibbé tehető a póthaj hozzáadásával. Minimum 10-15 cm hosszú hajból tudjuk garanciával elkészíteni a parkettafonást. A póthajjal font parkettának a tartóssága kb: 2 nap - 1 hét.

Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline Hajfonás, parkettafonás AFROline
ÁRAINK
PARKETTAFONÁS

Ára a hossztól és a fonás típusától függ.
Saját hajból: 14.000.- Ft -tól
Póthajjal: 17.000.- Ft -tól

Félparketta saját hajból: 7.000.- Ft -tól
Félparketta póthajjal: 10.000.- Ft -tól

Dupla fonat póthajjal: 6.500.- Ft -tól

Négyes fonat póthajjal: 12.000.- Ft -tól

Az árak tartalmazzák a munkadíjat,
valamint a felhasznált anyagok költségeit.
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?