AFROline póthaj

európai haj

AFROline póthaj shop
Európai nyers haj
afroline

Az AFROline európai haj eredeti festetlen emberi haj. Legnagyobb előnye, hogy a megfelelő karbantartás mellett többször, akár évekig is használható, és a legesztétikusabb hajpótlások készítésére alkalmas póthaj. Minősége megegyezik saját hajunk minőségével, ezért e hajjal lehet a legtökéletesebb, mások számára észrevehetetlen hajdúsítást, illetve hosszabbítást készíteni. Selymes tapintású.

Az európai emberek haja nagyon különböző minőségű, struktúrájú, vastagságú, és színű. Az egyenestől az enyhén hullámoson keresztül, a göndörig, a szőkétől, a barna ezer árnyalatán, és a vörösön keresztül a feketéig, a vékony szálútól, a vastag szálúig mind megtalálható.

Az AFROline nyers európai haj tisztított fertőtlenített kézi feldolgozású garantáltan szálirányos eredeti emberi európai haj. Felhasználása szakértelmet igényel. A természetes színek összes árnyalatában kapható, de festhető haj.

Folyamatos nagy választékú, legtöbbször magyarországi saját kezűleg levágott 90%-ban festetlen európai emberi hajakat forgalmazunk. Az európai póthaj, mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők.

Az AFROline nyers európai haj tisztított fertőtlenített kézi feldolgozású garantáltan szálirányos eredeti emberi európai haj. Felhasználása szakértelmet igényel. A természetes színek összes árnyalatában kapható, de festhető haj.

Folyamatos nagy választékú, legtöbbször magyarországi saját kezűleg levágott 90%-ban festetlen európai emberi hajakat forgalmazunk. Az európai haj, mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők.

Az európai haj hajdúsításhoz, csomózáshoz, copfban, hajhosszabbításhoz, hajfelvarráshoz előkészített kézi tresszelésű sorokban, feltincsezve mikrogyűrűs, vagy hőillesztéses hajhosszabbításhoz, előkészített egyedi méretekben vásárolható meg. A tresszelés, és tincsezés kézi feldolgozású művelet. A tresszelt hajakat tresszcsatokkal, csatos póthaj garnitúraként is elkészítjük méretre, igény szerint. A felfűzött hajról és árakról a tresszelt Európai haj menüpontban adunk tájékoztatást.

Minden termékünkre garanciát vállalunk.

ÁRAINK
EURÓPAI NYERS HAJ

Európai haj 30 cm (1 dkg): Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 40 cm (1 dkg): 4.000.- Ft
Európai haj 50 cm (1 dkg): Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 60 cm (1 dkg): Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 70 cm (1 dkg): Az Euró árfolyam függvényében
Európai haj 80 cm (1 dkg): Az Euró árfolyam függvényében

TRESSZELÉS:

Kézi tresszelés, 1cm: 120.- Ft

TINCSEZÉS:

Kézi tincsezés, 1tincs: 120.- Ft

Az európai haj árak nettó árak, a 27%-os Áfát nem tartalmazzák.

Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.


30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

AFROline európai nyers haj méretek.

AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig