AFROlineAFROline HungaryAFROline EnglandAFROline PolandAFROline Deutschland
GALÉRIA
hajfonás
AKCIÓINK
Csatos póthaj új
Szilikonos hajgumi
Kristály keratin új
Foglalj Online
Hajstúdió
Hajak, Műhajak
Ragasztók,Keratinok
Kiegészítők, Gépek, Szerszámok
afroline tanfolyam
TANFOLYAM
Ázsiai haj Ragasztó rúd Hőillesztő gép Szeparátorok
Hajdúsítás Európai haj tresszelt FUTURA haj Keratin lap Ultrahangos gép új Varró tű új
Afrofonás Indiai haj nyers új FUTURA haj tincsezett Keratin granulátum Olvasztó tégely új Fűző tű
Parkettafonás Indiai haj tresszelt KANEKALON műhaj Keratin gyöngy új Mikro gyűrű Fogók új
Raszta készítés Indiai haj tincsezett Jumbo Braid műhaj Gumis cérna új Tressz csat Ujjvédő gumi gyűrű
Budapest
XXI. kerület
II. Rákóczi Ferenc út 227/a

Tel: 06-1-420-4277

Mobil:
06-20-567-4220, 06-20-450-0084, 06-20-379-3029

Nyitva tartás:
H-V:9-20

e.mail: afro@afroline.hu
web: www.afroline.hu

Hajfonás, AfrofonásafrofonásAfrikai hölgy készíti szalonunkban a hajfonást, afrofonást, parkettafonást. Az afrikai lányok hazájukban már gyerekkorukban tradicionálisan megtanulják a hajfonás rejtelmeit, ezért felnőtt korukra olyan rutinnal és tapasztalattal rendelkeznek a hajfonás területén, amely csak a sok éves tapasztalat és gyakorlás alatt sajátítható el. Jöjjön el hozzánk amennyiben a legjobb kezekre szeretné bízni haját.

Az afrofonás saját, valamint póthajjal is elkészíthető. A póthajas afrofonás elkészítéséhez az AFROlinehajfonás KANEKALON típusú vagy, Jumbo Braid-hajakat használjuk fel. A műhajak tulajdonságairól a megfelelő menüpontokban adunk részletes tájékoztatást. A póthaj nélkül elkészíthető afrofonás alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és hosszúságú saját haj. A Kanekalon, vagy Jumbo Braid műhajak felhasználásával készített hajfonás során nem csak dúsabb, de hosszabb, és színesebb frizura készíthető el, mint a saját hajból készült afrofonásból.
A fonott haj előnyei: kevés gondozást igényel, mindig esztétikus, nem kell beszárítani, dauerolni, fésülni, ezáltal a saját haj minőségét egészségét megőrizzük mivel minden olyan hatástól megóvjuk, mely károsíthatja, száríthatja, és töredezetté teheti, (pl.: hajfesték, erős fésülés, dauer, forró hajszárító, stb.).
Műhajjal 15 színben, a hajával megegyező, vagy divatszínekből, esetleg melírozva tudjuk elkészíteni. Elkészülési ideje, a fonatok hosszától, valamint a vastagságától függően: saját hajból 1 -3 óra, póthajjal: 2-6 óra. Tartósság: 2- maximum 3 hónapig ajánljuk a fonott haj viselését, ez idő alatt a haj lenövése miatt elveszíti esztétikusságát. Saját hajból: maximum 1 hónap.
afrofonás


Három méretet, és két típust különböztetünk meg: a rövid (vállig érő), félhosszú (hátközépig érő), hosszú (derékig érő) afro frizurát, és normál, valamint mikro fonatokat. Természetesen a fonat hosszát és vastagságát igény szerint tudjuk változtatni, akár földig érő, vagy extra vastag tincseket is elkészítünk a vendég elképzelése szerint. Fényképről külföldi és hazai sztárok által viselt afrofrizurákat is el tudjuk készíteni, és vendégeink igen gyakran szoktak ezzel a lehetősséggel élni. A saját hajból készült hajfonások végeit gumis cérnával, vagy szilikonos gumival dolgozzuk el, a póthajas fonatokat pedig, az AFROline Jumbo Braid hajnál összeolvasztjuk, az AFROline KANEKALON hajból készített tincsek végeit, forró vízbe mártjuk.
Az afro frizura elkészülése során teljes körű tájékoztatást adunk annak otthoni ápolásáról, kezeléséről.


 

AFROline bejelentkezes

Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Ára: a hossztól és a fonás típusától függ.
épek az afrofonásról galériánkban tekinthető meg.

 

 

phone

+36-1-420-4277

mobile

+36-20-567-4220

+36-20-450-0084

+36-20-379-3029

email

afro@afroline.hu
place
Budapest
XXI. kerület
II. Rákóczi Ferenc út 227/a
home

Nyitva tartás:
H-V:9-20
web

www.afroline.hu

AFROline facebook