AFROlineAFROline HungaryAFROline EnglandAFROline PolandAFROline Deutschland
GALÉRIA
hajhosszabbítás
AKCIÓINK
Csatos póthaj új
Szilikonos hajgumi
Kristály keratin új
Foglalj Online
Hajstúdió
Hajak, Műhajak
Ragasztók,Keratinok
Kiegészítők, Gépek, Szerszámok
afroline tanfolyam
TANFOLYAM
Ázsiai haj Ragasztó rúd Hőillesztő gép Szeparátorok
Hajdúsítás Európai haj tresszelt FUTURA haj Keratin lap Ultrahangos gép új Varró tű új
Afrofonás Indiai haj nyers új FUTURA haj tincsezett Keratin granulátum Olvasztó tégely új Fűző tű
Parkettafonás Indiai haj tresszelt KANEKALON műhaj Keratin gyöngy új Mikro gyűrű Fogók új
Raszta készítés Indiai haj tincsezett Jumbo Braid műhaj Gumis cérna új Tressz csat Ujjvédő gumi gyűrű
Budapest
XXI. kerület
II. Rákóczi Ferenc út 227/a

Tel: 06-1-420-4277

Mobil:
06-20-567-4220, 06-20-450-0084, 06-20-379-3029

Nyitva tartás:
H-V:9-20

e.mail: afro@afroline.hu
web: www.afroline.hu

Hajhosszabbítás

 

hajhosszabbításA hajhosszabbítást, csak természetes anyagokból, hajfelvarrásos technológiával készítjük. A saját hajból apró fonatokat készítve, az előre felfűzött (tresszelt) hajat speciális tűvel, és cérnával erősítjük fel soronként. Minden sor után takaró hajat hagyunk, hogy a rögzítés mások számára láthatatlan legyen. A hajfelvarrás során, 2-4 sor felhelyezésére van szükség, mely függ a vendég hajának hosszától, mennyiségétől. A természetes hatás elérése érdekében, legtöbbször 4 sorban rögzítjük a póthajat, melyek lehetnek az általunk forgalmazott AFROline eredeti, festetlen európai haj, festett indiai haj, festett ázsiai haj, valamint FUTURA haj. A hajakról bővebben a megfelelő menüpontban adunk tájékoztatást.
hajfelvarrás
Ez a hajhosszabbító módszer a legrégebbi technológia, de a leg kíméletesebb, a saját és a póthaj számára. Elkészülési ideje kb.: 20-40 perc.
A hajhosszabbítás elkészítéséhez többek között, az Ön elképzelését, hajának hosszát, típusát, minőségét, a fej formáját, méretét, ... vesszük figyelembe. Kollégáink a póthaj kiválasztásához megfelelő szakmai tapasztalattal segítséget nyújtanak, természetesen az Ön elképzelését szem előtt tartva.AFROline hajhosszabbításÁraink:


Hajfelvarrás: 3.000.- Ft /sor
Csomózás: 12.500.- Ft / tarkó részen,1/2 fej.
Mikrogyűrűzés:12.500.- Ft / tarkó részen,1/2 fej.
A hajhosszabbítás tartóssága kb. 1-2 hónap, a haj növekedésétől függően. A 2. hónap után mindenképpen ajánljuk a póthaj leszedését.
A hajhosszabbítás elkészítése alatt a vendég teljes körű szakszerű tájékoztatást kap a póthaj és a saját haj kezeléséről, ápolásáról. Nagyon fontos, hogy a póthaj otthoni ápolása a haj típusának megfelelő legyen. Minden AFROLine termékünk csomagolásán megtalálható az otthoni ápoláshoz szükséges tájékoztatást.
A hajhosszabbítás csak a hajfelvarrás, vagy a csomózás hagyományos technikáival készíthető el, vegyi anyag felhasználása nélkül. A nálunk vásárolt hajak többször felhasználhatók, amennyiben az általunk javasolt módon használja, illetve ápolja. Minden munkánkra garanciát vállalunk.

A hajhosszabbítás házilag is megoldható a tresszelt soronként felfűzött hajból, tresszcsatok segítségével. Ezt a módszert azoknak ajánljuk, akik csak egy-egy napra, vagy estére szeretnének élni a hajhosszabbítás előnyeivel. A tresszcsatról bővebben itt a tresszcsat menüpontban található információ, illetve a csatos póthaj menüpontban. Ez a módszer csak alkalmi viselethez ajánlott hátránya a hajfelvarrással szemben, hogy a rögzítés a varráshoz képest nem annyira erős és nem annyira stabil. A hajfelvarrást mindig bízzuk szakemberre.

AFROline bejelentkezesÁrainkat: a haj hossza és mennyisége határozza meg.
Képek a hajhosszabbításról galériánkban tekinthető meg.

 

 


phone

+36-1-420-4277

mobile

+36-20-567-4220

+36-20-450-0084

+36-20-379-3029

email

afro@afroline.hu
place
Budapest
XXI. kerület
II. Rákóczi Ferenc út 227/a
home

Nyitva tartás:
H-V:9-20
web

www.afroline.hu

AFROline facebook