AFROline

parkettafonás

PARKETTAFONÁS
afroline

A parkettafonás a haj fejre fonásával különböző mintákban elkészített frizura. Üzletünkben afrikai hölgyek készítik a parkettafonást, akik gyerekkoruk óta szinte állandóan fonott hajat viselnek, és készítenek, ezáltal a legnagyobb szakmai rutinnal rendelkeznek. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk.

Nagyon népszerű hajviselet. Sok sportoló, táncos, és zenész fonatja parkettába a haját, mert kényelmes, praktikus, és a különböző mintákkal, melyeknek csak a képzelet szabhat határt, egyedivé tehető úgy, hogy a munkájuk során nem zavarja a szemükbe lógó hajfürtök, ugyanakkor stílusokat, divatot teremtenek. Praktikus mert nem igényel különleges ápolást, és kezelést.

A parkettafonás elkészülési ideje: 15-40 perc haj hosszúságától, és a minta bonyolultságától függően. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk. Elkészíthető saját hajból, melynek feltétele a minimum 15-20 cm hosszúságú haj, az esztétikusság érdekében. Ennek tartóssága kb: 2 hét. Ilyenkor az elkészített tincsek végeit gumis cérnával, vagy szilikon gumival rögzítjük.

Minden munkánkra garanciát vállalunk.

A parkettafonás elkészülési ideje: 15-40 perc haj hosszúságától, és a minta bonyolultságától függően. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk.

Elkészíthető saját hajból, melynek feltétele a minimum 15-20 cm hosszúságú haj, az esztétikusság érdekében. Ennek tartóssága kb: 2hét. Ilyenkor az elkészített tincsek végeit gumis cérnával, vagy szilikon gumival rögzítjük.

A póthajas parkettafonás elkészítéséhez az AFROline KANEKALON típusú vagy, Jumbo Braid hajakat használjuk fel.

A Kanekalon, vagy Jumbo Braid műhajak felhasználásával készített hajfonás során nem csak dúsabb, de hosszabb, és színesebb frizura készíthető el, mint a saját hajból készült parkettafonásból. Műhajjal 15 színben, a saját hajjal megegyező, vagy divatszínekből, esetleg melírozva tudjuk elkészíteni a póthajas parkettafonást.

SZÍNEK

Ezen típusú hajak végeit KANEKALON esetén forró vízbe mártva, Jumbo Braid haj esetén összeolvasztásos módszerrel dolgozzuk el.

A póthajjal készült parkettafonás előnyei: hogy tartósabbá, illetve színesebbé, egyedibbé tehető a póthaj hozzáadásával. Minimum 10-15 cm hosszú hajból tudjuk garanciával elkészíteni a parkettafonást. A póthajjal font parkettának a tartóssága kb: 1 hónap.

ÁRAINK
PARKETTAFONÁS

Ára a hossztól és a fonás típusától függ.
Saját hajból: 10.000.- Ft -tól
Póthajjal: 13.000.- Ft -tól

Félparketta saját hajból: 5.000.- Ft -tól
Félparketta póthajjal: 8.000.- Ft -tól

Az árak tartalmazzák a munkadíjat,
valamint a felhasznált anyagok költségeit.
NYITVARTÁS: H-V: 9-20 óráig